Trailer: The Long Dark: Tales from the far Territory trailer onthuld

Geplaatst:

Na de aankondiging van The Long Dark Expansion Pass heeft Tales from the far tTerritory nu een officiële trailer gekregen. Daarnaast is er meer informatie gedeeld over de nieuwe gebieden en vernieuwde gameplay.

De nieuwe gebieden die we in de trailer te zien krijgen blijken nogal gericht te zijn op transport. Naast een spoorlijn kunnen we nu ook een vliegveld verkennen. De tunnels zijn dan weer gebonden aan de industriële mijnen die er in het gebied te vinden zijn. De Aurora had al een invloed op de omgeving, maar nu komt daar nog het mysterieuze Glimmer Fog bij. Om je te helpen met het zoeken van locaties en grondstoffen kun je tijdens deze natuurverschijnselen de Handheld Shortwave gebruiken. Daarnaast brengt de uitbreiding twee nieuwe dieren: de alpensneeuwhoen en de poema.

Met je eigen safehouse is er nu de optie om die te decoreren en kun je bij de wandelende handelaar spullen kopen en verkopen. Als laatste is het koken van voedsel nu een stuk uitgebreider. Met de release van het eerste gedeelte van Tales from the far Territory komt er ook een grote gratis update naar The Long Dark.

The Long Dark: Tales from the far Territory uitbreiding verschijnt op 5 december voor de pc. Perfect op tijd voor Sinterklaas dus.

Bron: The Long Dark

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord