Titanfall 2

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Onverwachte Titanfall 2-update biedt hoopvolle toekomst

Raar, maar waar: Titanfall 2 heeft een update ontvangen. Het herstelt niet alleen de speelbaarheid van de shooter, maar zit ook vol met Easter Eggs die hinten naar een hoopvolle toekomst.

De staat van Titanfall 2 was al een tijdje om te janken. De pc-versie werd meerdere keren gehackt en connectieproblemen zorgde ervoor dat de geliefde first-person shooter niet meer fatsoenlijk te spelen was. Fans van de Titanfall-serie hebben echter opgemerkt dat deze problemen stilletjes zijn verholpen door Respawn Entertainment. De connectieproblemen lijken opgelost te zijn en dat is niet alles - er is ook voor het eerst in heel wat maanden een playlist update de deur uitgegaan. Daarnaast zijn beruchte out-of-bound exploits de kop ingedrukt en de ontwikkelaar heeft plushies van Apex Legends' Nessie achtergelaten als knipoog naar de spelers die gebruikt maakte van deze ietwat immorele manier van gamen.

Maar dat is niet alles. Ja, zet die aluminium hoedjes maar op, want nu duiken we het rabbithole in. Die kleine Nessies zouden zomaar een heleboel kunnen betekenen. In de meest recente patch notes van Resurrection - het 18e seizoen van Apex Legends - werden een aantal spraakmakende teasers gedeeld. Dit is wat er stond: ""Incoming Transmission… Subject: Nessie… 1394521200, 1477638000, 1549267200"". Deze getallen zien er vrij willekeurig uit, maar het zijn Unix-tijdsaanduidingen voor de oorspronkelijke releasedatums van Titanfall, Titanfall 2 en Apex Legends. Durf jij al het verboden woord te zeggen? Het begint met een T en eindigt op itanfall 3. Het is uiteraard even afwachten wat Respawn voor ons in petto heeft. Is het een felbegeerd vervolg of is het eerder een nieuw Apex Legends seizoen? Hopelijk ontvangen we binnenkort duidelijkheid.

Check hier onze review van Titanfall 2. Heb je trek in nog meer mecha-actie? Check dan hier onze review van Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Titanfall 2 update 2023

Titanfall 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?