We Dare

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 maart 2011
  • Platformen PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Ouders worden niet blij van We Dare

We konden eerder deze week zien hoe blije familieleden de game We Dare speelden. Nu zijn er een paar ouders die het hier niet helemaal mee eens zijn.

Zo meldde Laura Pearson uit Birmingham.

Ik heb een dochter van 13, ik zou geschokt zijn als ik wist dat ze een seksuelegame aan het spelen is met een paar jongens.

Hier blijft het niet bij, ze zei ook:

Deze game moedigt pubers aan om seks te hebben. Je ziet vrouwen met elkaar zoenen, de Wii is misschien wel een familieconsole, ook pubers zijn in het bezit van de Wii. Dit moet je niet op deze manier stimuleren.

Een vader van 46 meldde:

Geen wonder dat we problemen hebben in de samenleving met onveilige seks en minderjarigen die seks hebben, wanneer kinderen dit soort spellen kunnen krijgen. Dit soort computerspellen zal enkel dienen om seksuele spanningen te ontwikkelen, en in een worst-case-scenario, seksuele aanrakingen of aanranding.

Wat vinden jullie van de game We Dare?

De game wordt verwacht op 11 maart, voor PlayStation 3 en Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?