Overclocked: A History of Violence

  • Eerste releasedatum 2 mei 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Overclocked: a history of violence released

Overclocked: a history of violence is een nieuwe game van lighthouse interactive. Een ontwikkelaar die koste wat kost het adventure genre levend probeert te houden. En dat is een goed iets.

Zo hebben we een tijd geleden mogen genieten van Darkness within, en kunnen we nu onze point&click lusten botvieren op 6 getraumatiseerde slachtoffers. het spel zet je in de rol van een psychiater die de waarheid mag achterhalen door middel van flashbacks en vreemde fantasiewerelden ontsproten uit de getraumatiseerde geesten deze mensen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?