Overkill's The Walking Dead komt niet naar consoles

Geplaatst: 27 februari 2019 14:15
Aangepast: 27 februari 2019 14:17
-

Overkill's The Walking Dead, de survival horror game die een aantal maanden geleden voor de pc is uitgekomen, komt niet naar de consoles. Ondanks eerdere berichten heeft de uitgever van The Walking Dead, Skybound Entertainment, hun contract met Starbreeze beëindigd.

Skybound Entertainment is de eigenaar van de comic en is verantwoordelijk voor het redden van Telltale’s The Walking Dead. De uitgever is niet tevreden met de samenwerking met Starbreeze, want volgens de uitgever was de game voor de pc niet wat hun beloofd was en voldeed deze niet aan hun kwaliteitsstandaard. Ze hebben dus besloten om de game voor de consoles te cancelen en stoppen met het ondersteunen van de pc-versie. Ze bieden hun excuses aan hun fans aan en beloven te zoeken naar alternatieve game opties voor het IP.

Overkill's The Walking Dead is te verkrijgen voor de pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overkill's The Walking Dead

Ontwikkelaar:

Overkill Software

Uitgever:

Starbreeze Studios

Release:

1 januari 1970

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord