Overkill's The Walking Dead krijgt afgeprijsde Starter Edition vanwege slechte verkoopcijfers

Geplaatst: 1 december 2018 22:30
Aangepast: 31 maart 2024 17:20
-

Overkill's The Walking Dead is nog geen maand uit, maar krijgt nu al een afgeprijsde Starter Edition. Uitgever Starbreeze maakte onlangs bekend dat dit het gevolg is van slechte verkoopcijfers van de game.

Eerder maakte de studio nog bekend dat de aandelen van Starbreeze flink zijn gedaald. Volgens de studio richten ze hun pijlen de komende tijd voornamelijk op Overkill's The Walking Dead om er weer een beetje bovenop te komen. Helaas werd de game minder goed verkocht dan de studio gehoopt had, waardoor ontwikkelaar Overkill en uitgever Starbreeze besloten hebben een Starter Edition van de game uit te brengen voor de helft van de prijs van de gewone editie. De Starter Edition van de game bevat enkel het eerste seizoen van Overkill's The Walking Dead, in tegenstelling tot de Standard Edition die ook het tweede seizoen bevat. Volgens de uitgever moet de goedkopere Starter Edition ervoor zorgen dat de drempel voor nieuwe spelers lager ligt om de game uit te proberen. Daarna kunnen ze zelf bepalen of ze verder willen gaan met de game en de uitbreidingen aan willen schaffen.

Overkills The Walking Dead4

De Starter Edition van Overkill's The Walking Dead is vanaf nu verkrijgbaar via Steam op pc. In Februari 2019 komt de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One. Of de consoleversies ook een Starter Edition krijgen, is nog niet bekend.

Bron: PC Gamer
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overkill's The Walking Dead

Ontwikkelaar:

Overkill Software

Uitgever:

Starbreeze Studios

Release:

1 januari 1970

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord