Overkill's The Walking Dead

  • Ontwikkelaar Overkill Software
  • Eerste releasedatum 1 januari 1970
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score -

Overkill's The Walking Dead komt voorlopig niet naar consoles

Overkill's The Walking Dead komt voorlopig niet naar consoles. De game had op 8 februari uit moeten komen, maar is helaas uitgesteld.

Consolebezitters moeten helaas nog wat langer wachten op de release van Overkill's The Walking Dead op de PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Starbreeze Studios maakte onlangs via een officieel bericht bekend dat de release van de consoleversie van de game voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt. De game kwam vorig jaar al uit op pc en kreeg veel kritiek te verduren. De game verkocht zelfs zo slecht dat Starbreeze Studios flink heeft moeten bezuinigen om de kosten te dekken. Starbreeze deed het al een langere tijd financieel niet zo goed. De release van Overkill's The Walking Dead moest de studio helpen er weer bovenop te komen, maar vooralsnog lijkt dat niet gelukt.

onbekend

Overkill's The Walking Dead is momenteel al te spelen op pc. De nieuwe releasedatum van Overkill's The Walking Dead op PlayStaton 4 en Xbox One is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?