Overkill's The Walking Dead komt voorlopig niet naar consoles

Geplaatst: 21 januari 2019 11:20
Aangepast: 21 januari 2019 11:20
-

Overkill's The Walking Dead komt voorlopig niet naar consoles. De game had op 8 februari uit moeten komen, maar is helaas uitgesteld.

Consolebezitters moeten helaas nog wat langer wachten op de release van Overkill's The Walking Dead op de PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Starbreeze Studios maakte onlangs via een officieel bericht bekend dat de release van de consoleversie van de game voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt. De game kwam vorig jaar al uit op pc en kreeg veel kritiek te verduren. De game verkocht zelfs zo slecht dat Starbreeze Studios flink heeft moeten bezuinigen om de kosten te dekken. Starbreeze deed het al een langere tijd financieel niet zo goed. De release van Overkill's The Walking Dead moest de studio helpen er weer bovenop te komen, maar vooralsnog lijkt dat niet gelukt.

Overkill's The Walking Dead is momenteel al te spelen op pc. De nieuwe releasedatum van Overkill's The Walking Dead op PlayStaton 4 en Xbox One is momenteel nog niet bekend.

Bron: Starbreeze Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overkill's The Walking Dead

Ontwikkelaar:

Overkill Software

Uitgever:

Starbreeze Studios

Release:

1 januari 1970

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord