Check hier alle The Triple-i Initiative content

Overwatch 2 bèta datum bekendgemaakt

Geplaatst: 15 juni 2022 09:40
Aangepast: 15 juni 2022 10:00

De datum waarop de bèta van Overwatch 2 begint is onlangs bekendgemaakt. Op 28 juni wordt hij beschikbaar voor de pc en consoles.

De inschrijvingen voor de bèta beginnen op 16 juni. Het gaat dus niet om een open bèta, aangezien spelers zich in moeten schrijven om deel te kunnen nemen. Dit geldt zowel voor de pc als de console-versie. Uitgever Blizzard was in de aankondiging niet specifiek over de generatie consoles waarvoor de bèta beschikbaar zal zijn. We weten dus nog niet of hij ook naar de next-gen consoles komt. Het is in ieder geval wel zeker dat de bèta zowel op de Xbox als de PlayStation te spelen zal zijn, maar helaas niet op de Nintendo Switch. De volledige game zal uiteindelijk wel beschikbaar worden voor de Switch. Heb je geen geluk met de inschrijvingen voor de bèta? Vanaf 8 oktober gaat Overwatch 2 in de early access, dus dan kan iedereen de game uitproberen.

De gesloten bèta van Overwatch 2 begint op 28 juni en de early access gaat op 8 oktober van start.

Bron: Overwatch

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord