Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Overwatch 2 bèta datum bekendgemaakt

De datum waarop de bèta van Overwatch 2 begint is onlangs bekendgemaakt. Op 28 juni wordt hij beschikbaar voor de pc en consoles.

De inschrijvingen voor de bèta beginnen op 16 juni. Het gaat dus niet om een open bèta, aangezien spelers zich in moeten schrijven om deel te kunnen nemen. Dit geldt zowel voor de pc als de console-versie. Uitgever Blizzard was in de aankondiging niet specifiek over de generatie consoles waarvoor de bèta beschikbaar zal zijn. We weten dus nog niet of hij ook naar de next-gen consoles komt. Het is in ieder geval wel zeker dat de bèta zowel op de Xbox als de PlayStation te spelen zal zijn, maar helaas niet op de Nintendo Switch. De volledige game zal uiteindelijk wel beschikbaar worden voor de Switch. Heb je geen geluk met de inschrijvingen voor de bèta? Vanaf 8 oktober gaat Overwatch 2 in de early access, dus dan kan iedereen de game uitproberen.

De gesloten bèta van Overwatch 2 begint op 28 juni en de early access gaat op 8 oktober van start.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?