Red Steel 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 maart 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Pachter: 'Red Steel 2 en Monster Hunter Tri gaan goed verkopen'

Analist Michael Pachter van Wedbush Morgan heeft voorspellingen gedaan omtrent de verkoop van de Wii games Red Steel 2 en Monster Hunter Tri.

Volgens Pachter zal Red Steel 2 niet ontzettend goed gaan verkopen, maar ongeveer de tijd en geld die erin is gestoken tijdens de ontwikkeling terug gaan verdienen. Monster Hunter Tri zal daarentegen als eerste Monster Hunter game voor de Nintendo Wii enorm goed gaan verkopen.

Ubisoft recently said that they were going to de-emphasize the hard-core Wii titles, and I don't think Red Steel 2 will be a huge seller (probably on par with the first), but Monster Hunter will probably be huge.

Of de voorspellingen van Pachter inderdaad kloppen zullen we zien. Feit is wel dat Pachter een tijd terug goed wist te voorspellen dat Grand Theft Auto IV zijn oorspronkelijke releasedatum van oktober 2007 niet zou gaan halen. Zou Pachter weer op het goede spoor zitten?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?