Red Steel 2 komt volgend jaar?

Geplaatst: 7 maart 2009 15:05
Aangepast: 22 mei 2018 22:48
-

Red Steel was één van de eerste titels die voor de Nintendo Wii uitkwam. De game kreeg een lading kritiek over zich heen, aangezien de besturing van de Wii-mote niet goed functioneerde. Ondanks alle kritiek en ophef over deze game verkocht de game toch nog wel aardig.

Volgend jaar kunnen we deel twee verwachten van Red Steel, waarbij de Wii-motion plus uitkomst gaat bieden. Er is echter vrijwel niets bekend over dit tweede deel. Wel is bekend dat de game verplaatst is naar de ontwikkelstudio van Ubisoft in Montreal, waar het een meer realistische look zal gaan krijgen dan bij zijn voorganger, dat werd ontwikkeld bij Ubisoft in Parijs.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Steel 2

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

25 maart 2010

Nintendo Wii

Lees meer