Palworld komt waarschijnlijk niet naar de Switch

-

Het lijkt er niet op dat Palworld naar de Nintendo Switch komt. Volgens de ontwikkelaar is dit erg lastig door 'technische redenen'.

Op dit moment is Palworld alleen te spelen op de Xbox en pc, maar de ontwikkelaar is waarschijnlijk wel van plan de game ook uit te brengen op de PlayStation. Hier hintte de community manager van de game onlangs naar in een nogal cryptische Twitter-post. In een interview met Game File legt studiohoofd Takuro Mizobe uit dat de ontwikkelaars "nog steeds in gesprek zijn" over de mogelijke release van de game op nieuwe platforms in de toekomst. Hij bevestigt dus nog niet dat Palworld naar PlayStation komt. In plaats daarvan gaat Mizobe in op de Switch en waarom de early access-titel waarschijnlijk nooit op Nintendo's handheld console zal verschijnen. Helaas lijkt het erop dat de hardware niet sterk genoeg is om de game te ondersteunen. Wil je de game graag op een handheld console spelen, dan zul je dus toch de Steamdeck moeten gebruiken. Er staat een grote update op de planning voor Palworld, de Sakurajima update. Deze update gaat morgen live en voegt een hoop content aan de game toe.

Het is dus zeer onwaarschijnlijk dat we Palworld ooit op de NIntendo Switch kunnen spelen, maar een PlayStation port lijkt wel op de planning te staan.

Bron: Game File

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palworld

Ontwikkelaar:

POCKET PAIR, Inc.

Uitgever:

POCKET PAIR, Inc.

Release:

19 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord