Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Patch 3 nu beschikbaar voor Spore

Electronic Arts komt met een speciale actie. Ter viering van het nieuwe Spore Creepy & Cute Parts Pack brengt het bedrijf een nieuwe patch uit. In deze patch zitten 24 nieuwe ledematen voor de Creature Editor.

EA Download Manager zal vragen of je deze nieuwe patch wilt downloaden. Als je de EA Download Manager niet heb gedownload kan je hem alsnog hier downloaden. Er zijn ook nog wat extra verbeteringen toegebracht bij de patch. Die vind je hieronder. [quote] [b] * Het opties menu wordt nu in beeld gebracht bij een Galaxy Game
-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?