Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Spore uitbreiding bevestigd

In het begin van deze maand vertelde ik jullie al over een mogelijke uitbreiding van Spore. Dit was op zich niet zo gek, als je keek naar Electronic Arts's verleden met uitbreiden van games, zoals de Sims. Vandaag is de uitbreiding voor Spore bevestigd.

Het Creepy & Cute parts pakket staat nu namelijk ook in de winkel Electronic Arts. Hier staat hij voor 19 dollar. De release van dit pakket is relatief snel als je kijkt naar de releasedatum van de originele game. Het pakket zal op 18 november beschikbaar in Amerika. Er is nog niets bekendgemaakt over een mogelijke Europese releasedatum of prijs.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?