Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

EA brengt ons meerdere Spore games dit jaar

Vorig jaar verscheen op 5 september het lang verwachte Spore. In de game krijg maak en ontwikkel je jouw eigen wezentje (oftewel 'creature'). Net als in het echte leven maakt je creature een ontwikkeling door en wordt hierdoor steeds groter en sterker.

EA heeft nu bekendgemaakt dat er dit jaar vier nieuwe Spore games uit zullen komen. Het zal om de volgende games gaan:

Spore Galactic Adventures (PC)
De expansion pack voor Spore op de PC, en staat gepland om in de lente van dit jaar uit te komen.

Spore Creature Keeper (PC)
Een game voor kinderen, in de game kun je je eigen Creature laten opgroeien en met ze spelen. Het klinkt als een soort Tamagotchi game voor de PC.

Spore Hero (Wii)
Een adventure game die zich vooral richt op creativiteit en ontwikkeling en is speciaal ontwikkeld voor de controls van de Wii.

Spore Hero Arena (DS)
Het vervolg op Spore Creatures in de game zul je het op kunnen nemen tegen anderen ceatures op de DS.

EA heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de games precies uit zullen komen. Zodra wij meer info weten over de Spore games zul je het op Gameliner kunnen lezen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?