Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Pc specificaties voor Dying Light 2 onthuld

De releasedatum van Dying Light 2 komt al aardig dicht bij en om fans alvast voor te bereiden heeft Techland de specificaties voor de pc onthuld.

Onlangs werd er al een nieuwe trailer voor Dyling Light 2 gedropt, maar nu is het tijd om te achterhalen of jouw computer ook daadwerkelijk de game aankan. Via een Tweet heeft Techland de specificaties van Dying Light 2 voor de pc bekendgemaakt. Daarin is te zien dat je minimaal een Intel Core i5-8600K of een AMD Ryzen 5 3600X nodig ga hebben als je 60FPS wil halen. Voor de grafische kaart gaat het dan om een NVIDIA RTX 2060 6GB of de AMD RX Vega 56 met 8GB. Verder moet je Windows 10 als besturingssysteem hebben en 16GB RAM. De volledige specificaties zijn hieronder te bekijken.

Dying Light 2 verschijnt op 4 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?