Pc-versie Injustice 2 verschijnt spoedig bèta nu speelbaar

Geplaatst: 7 november 2017 15:00
Aangepast: 2 mei 2018 21:44

Pc-gamers hebben er even op moeten wachten, maar Injustice 2 verschijnt dan toch eindelijk bijna op de pc. De fightinggame van NetherRealm Studios is al een tijdje uit op de PlayStation 4 en Xbox One en mag zich plaatsen tussen de beste fightinggames van deze generatie.

Injustice 2 is aangepast door QLOC, een ontwikkelaar die ook al de pc-versie van Mortal Kombat X onder handen heeft genomen. De game is vanaf 14 november aanstaande verkrijgbaar op de pc via Steam. Momenteel is een open bèta gaande die spelers in staat stellen om de online 1v1 gevechten te testen. Haal die bèta dus snel binnen en probeer de game zelf uit!

Bron: Persbericht Warner Bros.
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Injustice 2

Series

Injustice

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

18 mei 2017

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer