Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Injustice 2

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 18 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Pc-versie Injustice 2 verschijnt spoedig bèta nu speelbaar

Pc-gamers hebben er even op moeten wachten, maar Injustice 2 verschijnt dan toch eindelijk bijna op de pc. De fightinggame van NetherRealm Studios is al een tijdje uit op de PlayStation 4 en Xbox One en mag zich plaatsen tussen de beste fightinggames van deze generatie.

Injustice 2 is aangepast door QLOC, een ontwikkelaar die ook al de pc-versie van Mortal Kombat X onder handen heeft genomen. De game is vanaf 14 november aanstaande verkrijgbaar op de pc via Steam. Momenteel is een open bèta gaande die spelers in staat stellen om de online 1v1 gevechten te testen. Haal die bèta dus snel binnen en probeer de game zelf uit!

onbekend

BRON Persbericht Warner Bros.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?