Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Injustice 2

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 18 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Injustice 2 komt naar pc en krijgt open bèta

Injustice 2 komt naar de pc, zo is bekendgemaakt door Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment. Vanaf morgen kunnen spelers alvast deelnemen aan de open bèta.

De game, die al een langere tijd beschikbaar is voor de PlayStation 4 en de Xbox One, bevat verschillende bekende superhelden en superschurken uit de DC-films, denk hierbij aan Harley Quinn, Wonder Woman of Batman. Met deze characters kunnen spelers genieten van een verhaalmodus, multiplayergildes en een altijd veranderend multiversum. Ook kunnen ze spullen verzamelen waarmee ze hun characters aan kunnen passen.

Injustice 2 is op dit moment alleen verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De open bèta is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc. Wanneer de pc versie van de game officieel uitkomt is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?