Injustice 2

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 18 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Winnaar Injustice 2 Pro Series doneert deel prijzengeld aan tegenstander

Er bestaan in deze tijd van pietendiscussies, Brexits en andere narigheid nog steeds mensen die oog hebben voor anderen. De winnaar van de Injustice 2 Pro Series heeft namelijk een opmerkelijke bestemming voor een groot deel van zijn prijzengeld.

Afgelopen dinsdag vond de Injustice 2 Pro Series plaats. Het is het grootste toernooi ter wereld omtrent Injustice 2. Uiteindelijk mocht Dominique "SonicFox McLean zich de winnaar van het evenement noemen en daarmee streek hij een geldbedrag op van maar liefst 40.000 dollar. In plaats van het prijzengeld in eigen zak te steken doneert hij een kwart van het totale bedrag aan de familie van Curtis "Rewind" McCall, zijn tegenstander in de finale van de Injustice 2 Pro Series. De familie van McCall kan de geschonken 10.000 dollar ook goed gebruiken, de vader van Curtis heeft namelijk een gevorderde vorm van kanker en is daar recent nog voor onder het mes gegaan. Een mooi gebaar van SonicFox dus.

Hopelijk verloopt het herstel van McCall's vader voorspoedig.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?