Saints Row 2

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

PC-versie Saints Row 2 zal snel verschijnen

De meeste pc-fans kunnen vast niet wachten totdat Saints Row 2 dan toch eindelijk zal gaan verschijnen op 'hun' platform. Saints Row 2 was al beschikbaar voor Xbox 360 en PlayStation 3, maar de pc-versie heeft lang op zich laten wachten. Eindelijk lijkt er een goede indicatie te zijn wanneer de game in de schappen gaat komen.

Eerst zou het spel voor de computer nog in 2008 uitkomen, maar helaas werd het uitgesteld naar 6 januari. Inmiddels is het al 8 januari en is er nog geen spoor van Saints Row 2 in de winkels. THQ zegt eindelijk een datum te hebben die haalbaar is. Als we het moeten geloven kunnen pc-gamers 23 januari de straten van Stillwater ook onveilig maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?