Check hier alle The Triple-i Initiative content

Saints Row modder Mike 'IdolNinja' Watson overleden

Geplaatst: 26 augustus 2021 19:55
Aangepast: 26 augustus 2021 19:58

De community van Saints Row 2 is vandaag in diepe rouw gedompeld. Modder en Community Developer bij Volition Mike Watson is overleden. Hij was binnen de community ook bekend als IdolNinja.

Mike Watson werd bij de community van Saints Row 2 vooral bekend doordat hij veel problemen in de pc port gefixed had. In mei van dit jaar trad Mike Watson uit zijn functie als community developer bij Volition vanwege gezondheidsproblemen. Desondanks bleef hij wel verder werken aan het patchen van Saints Row 2. Naast zijn werk voor Saints Row 2 ontwikkelde hij ook de Sandbox+ mod en droeg hij bij aan de mod Things To Do In Steelport voor Saints Row: The Third. Ook voor Saints Row 4 werkte hij aan een aantal mods. Hierdoor stond hij te boek als expert-modder en verworf hij in 2014 een baan als Community Developer bij Volition. Het nieuws werd bekendgemaakt via Twitter door een zijn ex-collega Ryan McCabe. De tweet werd later weer verwijderd omdat mensen het gebruikten om hun ongenoegen over de aankondiging van de Saints Row reboot te uiten.

Mike 'IdolNinja' Watson overleed aan de gevolgen van kanker.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row 2

Series

Saints Row

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

17 oktober 2008

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord