Saints Row 2

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Saints Row 2 aan backwards compatibility lijst toegevoegd

Saints Row 2 is aan de backwards compatibility lijst voor de Xbox One toegevoegd.

De game van THQ uit 2008 doet denken aan een over-the-top versie van GTA die de grenzen opzoekt. In Saints Row 2 is het ook mogelijk om, in tegenstelling tot GTA-serie, de campaign modus met z'n tweeën te spelen. De originele disc is te gebruiken voor de Xbox One of te downloaden op de Xbox One store.

onbekend

Ben jij blij met de backwards compatibility uitbreiding of heb je liever nieuwe games of exclusieve titels voor de Xbox One?

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?