Persconferentie Sony

Geplaatst: 18 augustus 2009 19:07
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-
Eerder kon je al de persconferentie van Electronic Arts op de gamescom volgen, met behulp van live updates. Hier kun je de hele persconferentie van Sony volgen. Het belooft veel goeds, dus stay tuned!

18:58 Nieuwe gamespace voor Home aangekondigd: SingStar.

18:59 Video waarin we het volgende zien: The SingStar Rooms, Music Quiz, Video Jukebox, Interactive Dance Floor. We krijgen te horen dat Audi ook betrokken is.

19:01 PlayStation Network wordt beter vanaf 1 september. Dan zullen de verbeteringen doorgevoerd worden, waaronder de navigatie die onder handen is genomen.

19:03 Sony zal PSN vouchers verkopen, eentje van 20 euro en een van 50 euro. Zo willen ze vermijden dat je een creditcard nodig hebt om dingen te kopen in de shop.

19:05 VidZone aangekondigd. Tegen het einde van dit jaar kan je honderden video's naar je PS2 of PS3 downloaden. VidZone komt eerst in Engeland, Duitsland, Spanje in november en dan later dit jaar in de rest van de wereld.

19:08 Een digitale lezer aangekondigd voor de PSP. Het zal verschillende soorten media kunnen lezen en het zal ook mogelijk zijn digitale strips te bekijken.

19:15 Mini's aangekondigd. Mini's zullen developers de kans geven om dingen te maken voor de PSP. Mini's zullen kleinere, downloadbare games moeten aanbieden voor de PSP, tegen een voordelig prijsje. Mini's zullen uitkomen op 1 oktober. Het zal mogelijk zijn 15 games te verkrijgen bij de release, 50 tegen eind dit jaar.

19:17 Nieuwe PSP-3000 kleuren. Paars, roze en turquoise zijn van de partij.

19:19 Om de launch van de PSP Go te vieren, komt Sony met een actie. Als je je PSP Go tussen 1 en 10 oktober registreert, zal je gratis de volledige versie van Grand Turismo PSP kunnen downloaden.

19:22 Heavy Rain wordt voorgesteld. Het spel zal vier characters bevatten, vier levens en vier manieren om te antwoorden op de vraag: "Zou je iemand willen vermoorden om je geliefde te redden?"

19:30
Sony's nieuwe controller zal pas worden voorgesteld in de Tokio Game Show.

19:35 PS3 Slim bevestigd. Hij komt in de eerste week van september in de winkelrekken. Hij zal 299 euro kosten en is 33 procent kleiner, 36 procent lichter en heeft 34 procent minder stroomverbruik. De harde schijf zal 120 GB aan gegevens aankunnen. En goed nieuws! Vanaf morgen zal ook de oude PS3 299 dollar kosten!

19:40 Einde van de show.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer