WWE SmackDown! vs. RAW 2009

  • Ontwikkelaar Yuke's Co., Ltd.
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Personages voor WWE Smackdown Vs Raw 2009 zijn bekend

Hulk Hogan, Andre the Giant, The Ultimate Warrior....wie is er niet bekend met deze personages uit het Amerikaanse showworstelen?
Waren vroeger alle worstelaars verenigd in de WWF (World Wrestling Federation), hedendaags zijn er meerdere competities waar deze sterk gespierde mannen hun kunsten laten zien.

Twee van die competities nemen het dit jaar weer tegen elkaar op in het nieuwste deel van de WWE Smackdown Vs Raw serie.

De worstelaars, die met elkaar de ring in gaan (of elkaar daar buiten aftuigen) zijn bekend:

- John Cena
- Batista
- Shawn Michaels
- Rey Mysterio
- Chris Jericho
- Randy Orton
- Triple H
- Jeff Hardy
- Mr Kennedy
- John Morrison
- The Miz
- Matt Hardy
- The Undertaker

Vanaf november kunnen we deze game verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?