PES 2019 nu gratis speelbaar middels demo

Geplaatst: 9 augustus 2018 12:00
Aangepast: 28 augustus 2018 15:21
-

Sinds gisteren is er een demo van PES 2019 te downloaden. De demo is beschikbaar in de Steam Store en de digitale winkels van PlayStation en Xbox.

Een balletje rondtrappen blijft toch wel fijn. Zo blijkt in ieder geval uit de jaarlijkse releases van zowel FIFA als PES. Dit keer is Konami wederom de voorloper met het vrijgeven van een demo. In de demo kunnen we een potje voetbal spelen met twaalf topteams, zoals: FC Barcelona, Inter Milan en Liverpool. Ook kunnen we online aftrappen, quick match is namelijk ook beschikbaar.

Lang wachten op de volledige versie van PES 2019 hoeft overigens niet meer. De game verschijnt namelijk op 30 augustus aanstaande!

Bron: Konami
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pro Evolution Soccer 2019

Ontwikkelaar:

Konami

Uitgever:

Konami

Release:

30 augustus 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord