Pro Evolution Soccer 2019

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video Review: Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 is vanaf 30 augustus aanstaande verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. De games kent een aantal nieuwe skill eigenschappen waarmee je je eigen Magic Moments kunt creëren. Kees heeft deze onder andere aan de tand mogen voelen en verteld je er alles over in zijn review.

Lees ook Kees volledige Pro Evolution Soccer 2019 review voor meer informatie.

Tekst: Kees Wijnhorst, Voice-over: Rudy Wijnberg

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?