Pro Evolution Soccer 2019

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Konami heeft releasedatum van Pro Evolution Soccer 2019 bekendgemaakt

Konami heeft de releasedatum en enkele details van Pro Evolution Soccer 2019 bekendgemaakt. PES 2019 biedt volledig gelicentieerde leagues en stadions, meer club licentie partnerships en veel nieuwe Legends die binnenkort worden aangekondigd.

De game heeft een aantal nieuwe skill eigenschappen waarmee je je eigen Magic Moments kunt creëren. De nieuwe schietmechaniek houdt rekening met verbeterde bal fysica, speler- en balpositie en de vaardigheden van de speler en verschillende schietstijlen. PES 2019 maakt gebruik van Enlighten software voor levensechte visuele effecten en doet dit in 4K HDR. De myClub modus krijgt een nieuw systeem dat revolutionaire veranderingen introduceert om je team op te bouwen. Bekijk de trailer hier.

PES 2019 komt op 30 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Konami

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?