Video: Konami heeft releasedatum van Pro Evolution Soccer 2019 bekendgemaakt

Geplaatst: 9 mei 2018 15:30
Aangepast: 17 juni 2018 10:40
-

Konami heeft de releasedatum en enkele details van Pro Evolution Soccer 2019 bekendgemaakt. PES 2019 biedt volledig gelicentieerde leagues en stadions, meer club licentie partnerships en veel nieuwe Legends die binnenkort worden aangekondigd.

De game heeft een aantal nieuwe skill eigenschappen waarmee je je eigen Magic Moments kunt creëren. De nieuwe schietmechaniek houdt rekening met verbeterde bal fysica, speler- en balpositie en de vaardigheden van de speler en verschillende schietstijlen. PES 2019 maakt gebruik van Enlighten software voor levensechte visuele effecten en doet dit in 4K HDR. De myClub modus krijgt een nieuw systeem dat revolutionaire veranderingen introduceert om je team op te bouwen. Bekijk de trailer hier.

PES 2019 komt op 30 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Persbericht Konami
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pro Evolution Soccer 2019

Ontwikkelaar:

Konami

Uitgever:

Konami

Release:

30 augustus 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer