Phil Spencer belooft een beter 2023 voor Xbox

Geplaatst: 29 januari 2023 14:40
Aangepast: 29 januari 2023 14:45

Phil Spencer belooft beterschap als het aankomt op games voor de Xbox Series in 2023. Dit heeft hij gezegd tijdens een interview met IGN, waarin hij vooruitblikt op dit gamejaar.

We kunnen op zijn zachtst gezegd wel stellen dat 2022 niet het best jaar is geweest voor Xbox-liefhebbers. In een interview met IGN geeft Phil Spencer toe dat de verwachtingen niet waargemaakt zijn als het aankomt op exclusieve titels voor Microsoft's consoles. Hij trekt ook het boetekleed aan, omdat hij daar als hoofd van Xbox verantwoordelijk voor is. Desalniettemin geeft Spencer in hetzelfde interview aan dit jaar rooskleurig tegemoet te zien. Hij is tevreden over het momentum waar Xbox momenteel in zit en met de Developer_Direct dat afgelopen week plaatsvond. "Het wordt een spannend jaar als je het bekijkt vanaf een producenten standpunt. We ontworstelen ons van een periode waarin iedereen thuis werkte door COVID en we zijn nu weer in een beter werkritme terechtgekomen als industrie zijnde. Ik zie het positief tegmoet"; aldus Spencer.

HiFi Rush

Een van de eerste grote verrassingen is dit jaar in ieder geval al geweest. Shinji Mikami en zijn team brachten vrijwel vanuit het niets Hi-Fi Rush uit, die momenteel goed wordt ontvangen door veel mensen. Hoewel de game ook op Steam verkrijgbaar is, was de game direct onderdeel van Xbox Game Pass.

Bron: IGN
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord