Deze games zijn bevestigd voor Xbox' Developer_Direct

Geplaatst: 11 januari 2023 21:35

Pak je agenda maar erbij en houd de rode pen in de aanslag. De Xbox en Bethesda Developer_Direct komt eraan en we krijgen in ieder geval deze games te zien:

Forza Motorsport scheurt langs tijdens de Developer_Direct. Turn 10 Studios is flink lang bezig geweest met de simulatie/racegame en tijdens de showcase krijgen we nieuwe gameplay te zien. Gaat de nieuwe Forza-game uitkomen in de lente? Die kans lijkt zeer aannemelijk. Check hier hoe Forza Motorsport gaat draaien op de Xbox Series X|S.

Redfall is de co-op shooter die spelers naar de wereld van de vampieren brengt. We krijgen meer gameplay te zien van de singleplayer, maar ook de multiplayer komt aan bod. Verder deelt Arkane meer informatie over de customization, de vele eindbazen en de open world designkeuzes. Dat onderdeel van de open wereld kwam laatst in opspraak, toen Redfall werd vergeleken met Far Cry en S.T.A.L.K.E.R.

Minecraft Legends is het nieuwste passieproject van Mojang. We krijgen gedurende de Developer_Direct nieuwe gameplaybeelden te zien van de multiplayer. De actie/strategiegame heeft genoeg tijd om te schitteren tijdens de showcase. Check hier onze videopreview van Minecraft Legends.

The Elder Scrolls Online wipt ook even langs. De topman van de studio achter ESO Matt Firor gaat het nieuwe hoofdstuk van de MMO tonen. Nieuwe regio's van Tamriel worden speelbaar in de nieuwe content die 2023 te bieden heeft. Na de stream van Xbox gaat Zenimax Online Studios zelf nog een show streamen. Deze staat geheel in teken van The Elder Scrolls Online met details voor de meest doorgewinterde spelers.

Of er nog meer games langskomen, dat is nu nog niet bekend. De felbegeerde Starfield krijgt een eigen showcase.

De Xbox en Bethesda Developer_Direct is te bekijken op 25 januari vanaf 21 uur.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport (2023)

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

10 oktober 2023

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.