Forza Motorsport (2023)

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Deze games zijn bevestigd voor Xbox' Developer_Direct

Pak je agenda maar erbij en houd de rode pen in de aanslag. De Xbox en Bethesda Developer_Direct komt eraan en we krijgen in ieder geval deze games te zien:

Forza Motorsport scheurt langs tijdens de Developer_Direct. Turn 10 Studios is flink lang bezig geweest met de simulatie/racegame en tijdens de showcase krijgen we nieuwe gameplay te zien. Gaat de nieuwe Forza-game uitkomen in de lente? Die kans lijkt zeer aannemelijk. Check hier hoe Forza Motorsport gaat draaien op de Xbox Series X|S.

Redfall is de co-op shooter die spelers naar de wereld van de vampieren brengt. We krijgen meer gameplay te zien van de singleplayer, maar ook de multiplayer komt aan bod. Verder deelt Arkane meer informatie over de customization, de vele eindbazen en de open world designkeuzes. Dat onderdeel van de open wereld kwam laatst in opspraak, toen Redfall werd vergeleken met Far Cry en S.T.A.L.K.E.R.

Minecraft Legends is het nieuwste passieproject van Mojang. We krijgen gedurende de Developer_Direct nieuwe gameplaybeelden te zien van de multiplayer. De actie/strategiegame heeft genoeg tijd om te schitteren tijdens de showcase. Check hier onze videopreview van Minecraft Legends.

The Elder Scrolls Online wipt ook even langs. De topman van de studio achter ESO Matt Firor gaat het nieuwe hoofdstuk van de MMO tonen. Nieuwe regio's van Tamriel worden speelbaar in de nieuwe content die 2023 te bieden heeft. Na de stream van Xbox gaat Zenimax Online Studios zelf nog een show streamen. Deze staat geheel in teken van The Elder Scrolls Online met details voor de meest doorgewinterde spelers.

Of er nog meer games langskomen, dat is nu nog niet bekend. De felbegeerde Starfield krijgt een eigen showcase.

De Xbox en Bethesda Developer_Direct is te bekijken op 25 januari vanaf 21 uur.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?