Forza Motorsport (2023)

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Zo draait Forza Motorsport 2023 op de Xbox Series

Forza Motorsport 2023 gaat op een nieuwe manier draaien op de Xbox Series X/S. Dingen als ray tracing, 60 FPS en dynamische dag- en nacht ritmes gaan het potentieel van de next-gen console laten zien.

Forza Motorsport is van de grond af opgebouwd om de Xbox Series X|S consoles in de schijnwerpers te zetten. Samen met de nauwkeurigheid van gereviseerde physics, de schoonheid van de auto's en circuits, het nieuwe dynamische tijdstip, geavanceerde autoschade en realtime ray tracing op het circuit, is het geheel nieuwe Forza Motorsport een generatiesprong in immersie en de technisch meest geavanceerde racegame ooit gemaakt. De eerste gameplay beelden van Forza Motorsport 2023 werden eerder deze maand getoond.

Forza Motorsport 2023

Forza Motorsport 2023 heeft nog geen officiële releasedatum, maar het is wel bekend dat de game in de lente van 2023 uitkomt.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?