Gerucht: Xbox Showcase met Redfall, Forza Motorsport en meer

Geplaatst:

Het ziet ernaar uit dat er binnenkort een nieuwe Xbox Showcase aan zit te komen. Hierin zien we Redfall, Forza en meer exclusieve games terug.

In het nieuwe jaar kunnen we ook weer heel wat nieuwe gameshows zien. Naast de gebruikelijke grote shows, zoals de Game Awards en de shows die tijdens de periode van de voormalige E3 plaatsvinden, geven ontwikkelaars en uitgevers ook zelf hun eigen shows. Volgens bronnen van Windows Central krijgen we later deze maand zo'n dergelijke show te zien. Deze show wordt gegeven door Microsoft en Xbox. Volgens Windows Central wordt het een nieuwe show genaamd Developer_Direct. Tijdens deze show krijgen we meer te zien van grote exclusieve titels als Redfall, Forza Motorsport en Minecraft Legends. In dit rijtje grote titels ontbreekt echter het hoog geanticipeerde Starfield. Volgens Windows Central krijgt deze game later een grote promo.

De Xbox Developer_Direct Showcase vindt naar verluidt plaats op 25 januari.

Bron: Windows Central
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord