Redfall lijkt op sterven na dood op Steam

Geplaatst:

Redfall - Bethesda's co-op multiplayer zuigfestijn - heeft het maar moeilijk op Steam. Volgens de meest recente statistieken weet het nog maar amper spelers aan te trekken, waarbij spelersaantallen soms zodanig laag zijn dat men niet eens een lobby weet te vullen.

Tenminste, dat is wanneer we SteamDB op diens blauwe ogen mogen geloven. Uit diens data is gebleken dat Redfall rondom diens launch nog iets meer dan zesduizend spelers wist aan te trekken, maar die aantallen worden al geruime tijd niet meer gehaald. De afgelopen week schommelen de cijfers zo'n beetje tussen de veertig en de vier. Gisteren leek het ietsjes op te leven, maar dat is waarschijnlijk te wijten aan de aandacht die Redfall nu krijgt vanwege berichten als deze.

Redfall review Xbox Series X

Betekent dit uiteindelijk dat Redfall amper tot niet gespeeld wordt op pc? Niet per se. Het is misschien maar een doekje voor het bloeden, maar Redfall is via Game Pass PC ook speelbaar, dus er bestaat nog een kans dat je daar wel wat aspirant vampierenjagers treft. Verwacht er alleen niet al te veel van.

Wat wij van Redfall vinden? Dat is bij de meeste bezoekers inmiddels wel bekend. Maar goed, misschien heb je de afgelopen honderd jaar wel in een kist gelegen en ben je net wakker. In dat geval, browse gezellig even door het archief van Gameliner, of lees Bram's Redfall review. Bloedinteressant, al zeg ik het zelf.

Bron: SteamDB
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord