Ontwikkeling Redfall stopt, spelers krijgen geld terug

Geplaatst:

De ontwikkeling van Redfall wordt per direct gestaakt. Spelers krijgen gelukkig wel hun geld nog terug.

Eerder vandaag werd onthuld dat Microsoft Redfall studio Arkane Austin sluit. Met dit nieuws kwam ook naar buiten dat de ontwikkeling aan Redfall onmiddellijk gestaakt wordt. Volgens Arkane blijven de servers nog wel online voor de spelers, voor zover er nog Redfall spelers zijn, maar er komen geen nieuwe updates meer uit. Via X laat de studio weten dat spelers die de Hero Pass hebben als onderdeel van de premium Bite Back Edition of die de Bite Back upgrade hebben gehaald, de waarde van de upgrade vergoed krijgen. Hiervoor heeft Arkane een speciale pagina opgericht waar getroffen spelers zich kunnen aanmelden voor de vergoeding.

Redfall blijft dus zelf nog wel even online, maar de vraag is hoe lang. Redfall heeft bijna geen spelers meer en had een niet al te beste launch. Lees hier onze review van Redfall om te zien wat wij ervan vonden.

Bron: Arkane Austin
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord