Redfalls zwanenzang: Offline Mode wordt toegevoegd

Geplaatst: 18 mei 2024 12:05
Aangepast: 18 mei 2024 12:08
-

Het schielijk leegbloedende Redfall krijgt volgens het ontwikkelteam nog één laatste update voordat het permanent het deksel op diens kist laat vastspijkeren. Op het X account van de getergde vampierengame laat men weten dat men middels Game Update 4 nog wat QOL-toevoegingen wil uitrollen.

Deze QOL-toevoegingen bestaan uit een 'revamped' Neighborhood (oh, de ironie) en Nest-systeem, Single Player Pausing, een Offline Mode en meer. Hierdoor moet Redfall nog een tijdje leuk blijven, vooral wanneer men onherroepelijk een keer de stekker uit het online gedeelte gaat trekken. Na het sluiten van Arkane Austin door Microsoft kun je er bijna knoflook op innemen dat de staak door het online vampierenhart gaat, al was dat vroeg of laat toch wel gebeurd door de abysmale ontvangst van de game.

Eerder werd al aangekondigd dat de ontwikkeling van Redfall is gestopt en dat mensen die de Bite Back Edition of een Hero Pass hebben aangeschaft, een refund kunnen aanvragen. Dat deze update nog wordt uitgerold, valt dus bijzonder mee. Wanneer de update exact gaat uitrollen, dat is vooralsnog niet bekend. Volgens de tweet volgens meer details binnenkort.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Ontwikkelaar:

Arkane Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

2 mei 2023

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord