Phil Spencer steunt Raven Software's vakbond

De nieuwe vakbond van Raven Software kan rekenen op steun van Xbox baas Phil Spencer. Zo geeft Spencer te kennen in een interne meeting bij Xbox.

Ondanks dat de overname van Activision Blizzard door Xbox nog niet helemaal rond is, kan de vakbond Game Workers Alliance rekenen op steun van Phil Spencer. Waar Activision Blizzard topman Bobby Kotick totaal niet te spreken was over de vakbonden, spreekt Spencer juist uit dat hij het goed vindt dat medewerkers het recht hebben om een vakbond op te richten en dat het de relatie tussen werkgever en werknemers totaal niet in de weg hoeft te staan. Voor de overname ontstonden er grote problemen bij Activision Blizzard studio Raven Software nadat er berichten naar buiten kwamen over grensoverschrijdend gedrag. Het liep zelfs uit op een rechtszaak waarbij Activision Blizzard moedwillig de zaak tegenwerkte.

Xbox Phil Spencer

Op dit moment wordt de overname van Activision Blizzard door Xbox nog onderzocht door de Federal Trade Commission. Mochten zij aangeven dat de deal correct is gesloten, dan is Activision Blizzard in handen van Xbox en daarmee ook studio Raven Software.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?