PlayStation verhoogde prijzen van Steam games

Geplaatst:

PlayStation verhoogde onlangs de prijzen van Steam games in een aantal landen. Canada, Japan en Argentinië zagen onder andere de prijzen van de games stijgen.

Het begon met een prijsstijging voor de game Sackboy: A Big Adventure. Die stijging werd ingevoerd in Argentinië, Canada, Japan, Chili, China, Colombia en Zuid-Korea. Naast deze game werden ook God of War en Spider-Man Remastered duurder in deze landen. De stijgingen van de prijzen zijn verschillend per titel en per land. In Canada is de prijs van alle vier de games met 10 dollar verhoogd, wat neerkomt op een verhoging van 14,5% tot 17% ten opzichte van de beginprijs. In Japan zijn de prijzen van de games nog een stuk duurder geworden, namelijk wel zo'n 29% tot 32,5%. Argentinië lijkt de grootste stijgingen te hebben ondergaan. De prijs van God of War is afgelopen week meer dan verdubbeld, van 4.199 pesos naar 8.499 pesos. De prijs van Spider-Man Remastered is ook verdubbeld, terwijl de prijzen van Sackboy en Returnal met 67% zijn gestegen.

PlayStation steam games

De prijsstijgingen van de Steam games vonden vorige week plaats. PlayStation heeft nog geen duidelijke reden gegeven voor de hogere prijzen.

Bron: SteamDB

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sackboy: A Big Adventure

Series

LittleBigPlanet

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord