Rift Apart outfits naar Sackboy: A Big Adventure

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2021 10:29

Sackboy: A Big Adventure krijgt een wel hele bijzondere update. De game krijgt namelijk outfits uit Ratchet & Clank: Rift Apart.

Sackboy: A Big Adventure is inmiddels al een tijdje uit, maar krijgt morgen een nieuwe update die een aantal wel hele bijzondere personages naar de game brengt. Je kunt dan namelijk spelen als Ratchet, Clank en Rivet uit de nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart-game. De kostuums worden aan de game toegevoegd om de release van de nieuwste Ratchet & Clank-game te vieren, die op dezelfde dag valt. Deze outfits zijn niet de enige outfits van andere PlayStation-titels die beschikbaar zijn in de platformgame. Bij release was het namelijk al mogelijk om speciale outfits te krijgen bij een pre-order van Sackboy: A Big Adventure. Naast Sam Porter Bridges, Deacon St John en Jin, kun je vanaf morgen dus ook je Sackboy een Ratchet & Clank cosplay laten doen.

Sackboy: A Big Adventure is momenteel te spelen op PlayStation 4 en PlayStation 5. De Ratchet & Clank: Rift Apart-kostuums zijn vanaf 11 juni verkrijgbaar.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sackboy: A Big Adventure

Series

LittleBigPlanet

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord