Trailer: pc-features Sackboy: A Big Adventure bekendgemaakt

Geplaatst:

Sackboy: A Big Adventure is binnenkort te spelen via de pc en om iedereen alvast klaar te stomen zijn de pc-features door Sony bekendgemaakt.

De schattige stijl van Sackboy: A Big Adventure roept misschien niet om de beste grafische instellingen, maar dat betekent niet dat ze niet aanwezig zijn. Op de pc kun je het avontuur aangaan, terwijl de game op 120fps met 4K draait. Daarnaast worden de ultrawide-beeldschermen en NVIDIA DLSS compleet ondersteund. Aan het eind van de trailer wordt er ook getoond dat je de game samen met je vrienden kunt spelen. Via Steam is er dan ook te lezen dat online co-op onderdeel is van de game. In onze review van Sackboy: A Big Adventure werd het gemis van online co-op als een minpunt gezien. Je kunt de vrolijke trailer hieronder bekijken als je graag beeldmateriaal bij de informatie wil.

Sackboy: A Big Adventure komt op 27 oktobter naar de pc. De game is al te spelen via de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sackboy: A Big Adventure

Series

LittleBigPlanet

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord