Pokémon Sleep tien miljoen keer gedownload

Geplaatst:
Aangepast: 27 augustus 2023 20:39

Nintendo kan terugkijken op een goede launch periode voor Pokémon Sleep. De slaaphulp waarbij Pokémon een hoofdrol spelen is inmiddels al tien miljoen keer gedownload.

Het kan soms best lastig zijn om aan voldoende slaapuren te komen. Om je hierbij te helpen heeft Nintendo de app Pokémon Sleep uitgebracht. Met deze slaaphulp vang je Pokémon terwijl je aan het slapen bent en de app registreert ook hoe goed en diep je slaapt. Daarnaast zie je in Pokémon Sleep hoe Pokémon slapen. Het hele idee klinkt misschien een beetje absurd, maar blijkbaar is er een grote behoefte aan. De mobiele game heeft namelijk al meer dan tien miljoen downloads te pakken. Niet slecht als je je bedenkt dat de game slechts anderhalve maand geleden is gelanceerd.

Om dit te vieren kunnen spelers vanaf nu tot vrijdag 22 september speciale in-game cadeaus krijgen, waaronder een Good Camp Ticket. De overige dingen die je ontvangt zijn vijf Poké Biscuits, drie Ingredient Tickets en duizend Sleep Points. Binnenkort gaat er ook een nieuw in-game event van start. Deze begint aankomende woensdag 30 augustus en eindigt op 1 september. Hierbij wordt de Drowsy Power vermenigvuldigd met anderhalf en op 31 augustus (in verband met volle maan) zelfs met twee.

Pokmon Sleep downloads1

Pokémon Sleep is momenteel beschikbaar voor Android en iOS.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sleep

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord