Trailer: Leer hoe Pokémon slapen in Pokémon Sleep

Geplaatst:

We hebben eindelijk meer informatie over Pokémon Sleep. In de laatste Pokémon Presents werden de eerste beelden onthuld.

In 2019 werd Pokémon Sleep al aangekondigd, maar daarna bleef het helemaal stil rondom deze game. Nu vijf jaar later is de trailer voor de game naar buiten gebracht. In Pokémon Sleep speel je op een klein eiland. Daar vind je al snel een slapende Snorlax. Door je slaapritme bij te houden in Pokémon Sleep trekken er verschillende Pokémon naar de Snorlax toe en slapen om hem heen. Het doel van de game is om het opstaan een stuk leuker te maken voor Pokémon-fans. Als extra hulpmiddel wordt ook de Pokémon Go Plus+ uitgebracht. Dit is een apparaat waarmee je door op de knop te drukken je slaappatroon voor de dag automatisch registreert. De Pokémon Go Plus+ heeft ook functionaliteiten voor Pokémon Go. Met het apparaat kun je zonder je telefoon uit je zak te halen Pokéstops omdraaien en Pokéballen gooien. De trailers voor Pokémon Sleep en de Pokémon Go Plus+ zijn hieronder te bekijken.

Pokémon Sleep moet deze zomer uitkomen op smartphones. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Pokémon

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sleep

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord