Post-launch roadmap Prince of Persia: The Lost Crown onthuld

Geplaatst:

De post-launch roadmap van Prince of Persia: The Lost Crown is onthuld. Ubisoft gaat ons verwennen met meerdere gratis updates en een DLC.

Eerder werd al onthuld dat Prince of Persia: The Lost Crown een aantal gratis updates krijgt. Nu heeft Ubisoft daar de details van vrijgegeven. Zo krijgen we drie gratis updates en een DLC die ene nieuw verhaal aan de game toevoegt. De eerste gratis update wordt volgende week uitgebracht. Deze update heet Warrior's Path en voegt een Speedrun-modus en een Permadeath-modus toe. Ook krijgt Sargon een aantal nieuwe outfits. Later deze lente komt de gratis update Boss Attack naar Prince of Persia: The Lost Crown. Deze update breidt Sargon's kledingkast nog verder uit en voegt de Boss Rush-modus toe. Deze zomer komt de gratis update Divine Trials, die nieuwe uitdagingen en meer verschillende voorwerpen toevoegt. Tot slot staat er later dit jaar ook nog een DLC op de planning die een nieuw verhaal toevoegt.

Prince of Persia: The Lost Crown is nu beschikbaar op de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo Switch. De eerste gratis update wordt op 20 maart uitgebracht. Lees hier onze review van Prince of Persia: The Lost Crown.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Lost Crown

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 januari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord