Video: Prince of Persia: The Lost Crown krijgt gratis updates

Geplaatst:

Er zijn meerdere gratis updates in ontwikkeling voor Prince of Persia: The Lost Crown. Dat heeft ontwikkelaar Ubisoft Montpellier aangekondigd in een korte video boodschap.

Na het ontdekken van de Prince of Persia: The Lost Crown-wereld in januari bij zijn release en de goede ontvangst reviewers en publiek, heeft Ubisoft Montpellier besloten meerdere gratis updates uit te brengen. Mounir Radi, de game director van Prince of Persia: The Lost Crown, vertelt in de videoboodschap dat de gratis updates nieuwe content en modi aan de game toevoegen. Wat dat allemaal precies inhoudt is nog niet bekend, maar Radi raadt aan om te trainen met Artaban en de game te verslaan in Immortal mode ter voorbereiding. De eerste update moet binnenkort uitkomen, maar een exacte release is nog niet bekend. Hieronder is de videoboodschap in zijn geheel te bekijken.

Prince of Persia: The Lost Crown is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5, Xbox Series, Xbox One en de Nintendo Switch. Lees hier Brams Prince of Persia: The Lost Crown review.

Bron: Ubisoft

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prince of Persia: The Lost Crown

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 januari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord