Post Trauma verschijnt pas in 2025

-

De old-school horrorgame Post Trauma is uitgesteld naar volgend jaar. Er is namelijk nog wat werk aan de winkel voor ontwikkelaar Red Soul Games.

Ja, het is nogal een traumatiserende ervaring, wanneer je felbegeerdste game wordt uitgesteld. Ook Raw Fury en Red Soul Games moeten eraan geloven, want Post Trauma gaat deze maand geen opkomst meer maken. Het nieuws werd via social media aangekondigd. In de statement wordt kort uitgelicht wat er gaande is. Er moet nog flink gesleuteld worden aan een aantal features van Post Trauma, zoals de moeilijkheidsgraad, de prestatie op consoles en de diverse bugs die de game nog kent. Red Soul Games wil dat de eerste indruk van de game goed is en wil niet lopen klooien met post-launch updates.

Check hier onze Post Trauma preview. We kijken uit naar de games van Raw Fury.

Post Trauma verschijnt volgend jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Post Trauma

Ontwikkelaar:

RED SOUL GAMES

Uitgever:

Raw Fury

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord