Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Pre-order Marvel's Spider-Man 2 voor extra skins

Sta je al te trappelen om Marvel's Spider-Man 2 in huis te halen? Dit is wat je krijgt bij de pre-order en de Digital Deluxe Edition.

Wanneer je Marvel's Spider-Man 2 vooraf bestelt, krijg je toegang tot twee kostuums. Peter Parker mag de 'Arachknight Suit' dragen en Miles Morales kan de 'Shadow-Spider Suit' aantrekken. Deze kostuums zijn allebei verkrijgbaar in drie kleurvarianten. Naast de skins krijg je vroegtijdig toegang tot drie extra vaardigheidspunten en de Web Grabber Gadget. Dat is nogal wat, of niet? Nou, als je Marvel's Spider-Man 2 Digital Deluxe Edition in huis haalt, dan kan je een ware modeshow opvoeren. Peter en Miles krijgen samen tien nieuwe skins. Je kunt alvast de previewfoto's van deze kostuums bewonderen in de carrousel hieronder. Er is trouwens ook nog een Collector's Edition verkrijgbaar, waarin je al deze content krijgt plus een steelbook en een standbeeld van de Spider-Mans die clashen met Venom. Begint het al te kriebelen? Vanaf 16 juni kun je de avonturengame gaan pre-orderen.

Tijdens Summer Game Fest werd de releasedatum van Marvel's Spider-Man 2 vrijgegeven.

Marvel's Spider-Man 2 is beschikbaar vanaf 20 oktober voor de PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?