Pro Evolution Soccer verliest licentie voor UEFA Champions League

Geplaatst: 18 april 2018 19:05
Aangepast: 28 augustus 2018 15:20
-

Pro Evolution Soccer verliest na jaren de licentie voor de UEFA Champions League. Konami gaat na hun tienjarige samenwerking met de UEFA hun licentie niet vernieuwen.

In de PES games was de Champions League te spelen als los evenement of in de Master League Career modus en door het verlies van de licentie verdwijnt ook de Europa League. Jonas Lygaard, Konami's brand en business development director, wilde alleen kwijt dat ze een andere richting op willen. Konami heeft echter de afgelopen jaren exclusieve deals gesloten met verschillende teams zoals Barcelona en Liverpool en een deal met David Beckham voor de MyClub fantasy modus, dus misschien is het goed nieuws voor de serie.

Ben jij ook benieuwd wat Konami van de nieuwe Pro Evolution Soccer gaat maken? Of hoop je dat FIFA de vrijgekomen licentie oppakt?

Bron: Gameinformer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pro Evolution Soccer 2019

Ontwikkelaar:

Konami

Uitgever:

Konami

Release:

30 augustus 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer