Pro Evolution Soccer 2019

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Pro Evolution Soccer verliest licentie voor UEFA Champions League

Pro Evolution Soccer verliest na jaren de licentie voor de UEFA Champions League. Konami gaat na hun tienjarige samenwerking met de UEFA hun licentie niet vernieuwen.

In de PES games was de Champions League te spelen als los evenement of in de Master League Career modus en door het verlies van de licentie verdwijnt ook de Europa League. Jonas Lygaard, Konami's brand en business development director, wilde alleen kwijt dat ze een andere richting op willen. Konami heeft echter de afgelopen jaren exclusieve deals gesloten met verschillende teams zoals Barcelona en Liverpool en een deal met David Beckham voor de MyClub fantasy modus, dus misschien is het goed nieuws voor de serie.

onbekend

Ben jij ook benieuwd wat Konami van de nieuwe Pro Evolution Soccer gaat maken? Of hoop je dat FIFA de vrijgekomen licentie oppakt?

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?