Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Project Athia blijft twee jaar PlayStation 5 en pc exlusive

Project Athia blijft minimaal twee jaar een exclusive voor de PlayStation 5 en pc. Dat blijkt uit een onlangs uitgekomen video van Sony over games die voor de PlayStation 5 gepland staan.

Project Athia werd eerder dit jaar onthuld tijdens een PlayStation 5-presentatie. In de video van bijna twee minuten worden alle games getoond die tot nu toe bevestigd zijn voor een exclusieve (console) release op de nieuwe console van Sony. In die video werd ook Project Athia, een nieuwe avonturen game van Square Enix en Luminous Studios, behandeld. Daarin werd gezegd dat Project Athia voor minstens 24 maanden na release, of 2 jaar alleen exclusief op de PlayStation 5 en pc verkrijgbaar is. De volledige video is hieronder te bekijken.

Project Athia is nu in ontwikkeling. Een verwachte releasedatum is nog niet door Square Enix bekendgemaakt.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?