Psst... we hebben Splinter Cell Remake concept art

Geplaatst:
Aangepast: 18 november 2022 10:53

Psst...hey...jij daar. Ik weet dat we het allemaal lekker stealthy moeten houden en zo, maar dit is toch wel een beetje een dingetje. Als je wil kan ik je wat Splinter Cell Remake concept art laten zien. Het is wel allemaal early concept en dus verschrikkelijk "confidential", maar toch. Omdat jij het bent maken we een uitzondering.

Als je eventjes onderaan bij het kruisje* wilt tekenen dan kan ik aan mijn bazen ook weer verantwoorden aan wie ik deze supergevoelige intel heb laten zien. Pure formaliteit overigens. Iets met geheimhoudingsplicht en het recht op vervolging wanneer je toch je mond voorbij praat. Ready? Goed zo. Kijkt u maar.

Splinter Cell Remake concept art 1Splinter Cell Remake concept art 1Splinter Cell Remake concept art 1Splinter Cell Remake concept art 1Splinter Cell Remake concept art 1Splinter Cell Remake concept art 1

En je weet het hè... niet doorvertellen. Anders sturen we Ome Sam Fisher op je af. Die heeft voorlopig nog wel tijd gezien de Splinter Cell remake voorlopig nog niet verschijnt.

*Hierbij verklaar ik dat ik de concept art heb gezien en dat ik er m'n klep over dichthoud: X

--------------------------------

Bron: Ubisoft
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splinter Cell Remake

Series

Splinter Cell

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Ubisoft Toronto

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord