Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Psychonauts 2 maakte onverwachte opkomst in store

Psychonauts 2 verscheen onlangs ineens in de Xbox Store. Dit was uiteraard maar van korte duur, maar het hint wel naar een verrassings-release.

Eén van de grotere releases van Microsoft dit jaar waar we van weten is Psychonauts 2. Het vervolg op de 3D platform cult klassieker van ontwikkelaar Double Fine Productions had nog geen duidelijke uitgever of release window, maar werd uiteindelijk bij Microsoft ondergebracht toen het bedrijf de studio van de ontwikkelaar overkocht. Vandaag verscheen de game voor een korte tijd in de Xbox Store, waardoor Game Pass gebruikers de mogelijkheid kregen om hem al te downloaden voor de release. Zowel de uitgever als de ontwikkelaar hebben hun mond gehouden over de releasedatum van Psychonauts 2 en de game is nu niet langer te downloaden in de Store. Het lijkt erop dat iemand een verkeerde knop heeft ingedrukt achter de schermen, maar het zou wel betekenen dat de game klaar is om uitgebracht te worden.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Psychonauts 2.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?