R-Type Tactics

  • Ontwikkelaar Irem Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen PlayStation Portable
  • Gameliner score -

R-Type Tactics voor de PSP heeft releasedatum

Hardcore side-scrolling shooter R-Type krijgt een vervolg op de PSP, zo is al eerder bekendgemaakt. Wat we nog niet wisten is dat op 26 september 2008 ontwikkelaar Irem de 2-D shooter in Europa uitbrengt. Dus stap in je vliegschip en knallen maar!

R-Type Tactics draait om tactiek en strategie. Zo zul je van te voren je eerst moeten bepalen met welk vliegschip je speelt en welke strategie je daarbij uitvoert. Ook heeft Irem een multiplayer versie toegevoegd waarin je tegen elkaar lekker kunt knallen.

Oude tijden herleven dus weer met deze klassieke side-scrolling shooter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?