Reis door de tijd in JRPG Threads of Time

-

Mocht je houden van games, zoals Sea of Stars en Chrono Trigger, kom dan vooral even Threads of Time bekijken. Deze JRPG zorgt voor een reis door de tijd waar je u tegen zegt.

In Threads of Time word je door The Watcher of Time door diverse tijdperiodes gestuurd. Je ontmoet dinosaurussen in het prehistorische tijdperk, maar je gaat ook een vervallen toekomst bezoeken. Je verkent deze gebieden in een 2.5D-jasje met visuele pracht en praal paraat. Threads of Time wordt gelabeld als een charmant party-based time-traveling avontuur. De combat heeft een cinematische uitstraling en hanteert klassieke turn-based systemen. Het is vooral de bedoeling dat je combo's inzet tijdens je aanvaringen met opponenten. De vijanden zijn trouwens niet voor de poes. Je confronteert onder andere de legendarische wolf Fenrir en de gigantische robot Ruin.

Threads of Time is in ontwikkeling voor de pc en Xbox Series X|S. Of de JRPG ook naar andere platformen komt, dat moet nog worden bevestigd, maar de kans is aannemelijk.

Bron: Tokyo Game Show
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Threads of Time

Ontwikkelaar:

Riyo Games

Uitgever:

Humble Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord