Release Evil Dead: The Game uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 6 augustus 2021 00:55

Triest nieuws voor de horrorliefhebbers, want Evil Dead: The Game laat langer op zicht wachten. Dit heeft uitgever Boss Team Games bekendgemaakt op Twitter.

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat Ash terugkeert in Evil Dead: The Game. De horrorklassieker werd in 2015 voorzien van een Netflix-serie Ash vs Evil Dead en krijgt door de hernieuwde populariteit dus ook een game. De game richt zich niet alleen op personages van de vroegere films, want ook Pablo is speelbaar in Evil Dead: The Game. Een exacte releasedatum voor Evil Dead: The Game is nooit bekendgemaakt, maar er werd telkens wel aangegeven dat de game in 2021 moest verschijnen. Helaas hebben ontwikkelaar Saber Interactive en uitgever Boss Team Games moeten besluiten de release op te schuiven naar volgend jaar. Volgens de tweet is het nodig om de game te polishen en het de ultieme Evil Dead-ervaring te maken voor de liefhebbers.

Ondanks dat er al gameplay is getoond van Evil Dead: The Game, is de game dus nog niet genoeg gevorderd om deze nog dit jaar uit te laten komen. Evil Dead: The Game moet nu in februari 2022 verschijnen.

Bron: Boss Team Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord